Ajutor


Care este scopul acestui proiect si cine l-a creat?
Scopul proiectului este de a contribui la popularizarea miscarii de Karate Traditional Shotokan Fudokan din Romania prin informarea corecta a celor interesati despre sponsorii, cluburile si instructorii care compun aceasta miscare.

Proiectul este realizat la iniativa si cu implicarea practicantilor de karate traditional: Sensei Roxana CRUHER, 7DAN; Sensei Alexandra IONESCU, 3DAN; Bogdan POPA, 2DAN  - toti trei membri ai clubului de karate traditional shotokan fudokan ROXYDOJO, Bucuresti.
 

Ce trebuie sa fac pentru a-mi putea inscrie clubul pe harta?
Clubul trebuie sa fie acreditat FRKT, proiectul "Harta cluburilor de karate shotokan fudokan din Romania" permite inregistrarea si afisarea informatiilor detaliate doar despre aceste cluburi de karate.

Apoi trebuie sa-ti deschizi un cont de instructor asociat clubului tau (alege clubul tau din lista de cluburi si furnizeaza informatii corecte) cu ajutorul caruia vei putea modifica informatiile legate de club: detalii generale, sali, instructori, sponsori. 

Odata contul creat trebuie sa te autentifici in contul tau pentru a avea acces la modificare informatiilor legate de club. Nu uita ca in termen de 72 de ore sa-ti validezi contul de instructor accesand adresa de email utilizata la crearea contului (cauta mesajul si in Junk/Spam, posibil sa fie unde nu te astepti :) ).


Clubul meu nu apare in lista cand incerc sa-mi creez cont, ce se intampla?
Te rugam sa verifici de doua ori, dupa care te rugam sa-ti amintesti daca nu cumva ti-ai deschis deja cont. (nu se pot deschide mai multe conturi pentru un singur club). 

Daca nici una din variantele de mai sus nu se confirma te rugam sa ne anunti prin intermediul paginii de contact sau trimitandu-ne un email la contact@karate-traditional.com pentru a remedia de urgenta. 


Cum imi modific datele clubului meu? (sali, orar, instructori, sponsori) 
Trebuie sa ai un cont de instructor si sa te autentifici in contul tau pentru a avea acces la modificare informatiilor legate de club. 

Odata autentificat vei avea acces la panoul de administrare a propriilor informatii legate de club, de unde vei putea modifica: informatiile generale ale clubului tau, salile si orarul de antrenament, instructorii si sponsorii. 

Te rugam sa furnizezi informatii corecte si complete pentru ca pagina ta de club sa poata fi de incredere. Salile de antrenament si clubul apar pe harta dupa ce completati adresa completa a acestora.
 

Am intampinat erori, cum procedez?
In aceasta prima etapa a proiectului este foarte posibil sa mai intampini erori sau disfunctionalitati, de aceea te rugam sa nu eziti a ni le raporta pentru a le putea corecta cat mai curand. Poti face asta prin intermediul paginii de contact sau trimitandu-ne un email la contact@karate-traditional.com


Ce sectiuni urmeaza a fi dezvoltate? 
Dupa ce rafinam aceasta etapa in care ne aflam urmeaza sa mai dezvoltam contul de instructor cu urmatoarele facilitati:
- multimedia - video embed (youtube)
- multimedia - galerii foto
- rezultate competitii
- practicanti 

Ai grija sa completezi informatiile corecte pentru a te putea tine la curent cu evolutia proiectului.

Echipa Karate-Traditional.com

Gichin Funakoshi

Hidetaka Nishiyama

Vladimir Jorga

Ilija Jorga

Dan Stuparu

Sponsorizează

Alege clubul cu care dorești să intri în contact sau discută direct cu Federația Română de Karate Tradițional.

Înscriere club

Înscrie-ți clubul pe Harta Karate-ului Tradițional din România. Clubul trebuie să fie acreditat și afiliat FRKT/ETFK/ITKF sau WFF.

Postează info

Trimite-ne un eveniment, antrenament sau articol despre Karate Tradițional și noi îl vom publica.

Contact

Dacă ai nevoie de ajutor nu ezita să ne contactezi.